Hur ska vi göra K-samsök bättre?

Posted on feb 16, 2011 in Digitala museer, Okategoriserade | No Comments

Den 22/2 så har alla som levererar innehåll till K-samsök möjlighet att träffas för ett första möte på en ganska lång tid. Mycket har hänt sedan sist (vi kan alla följa arbetet på: http://www.ksamsok.se/blogg/), bl a är utvecklingsprojektet avslutat och plattformen driftsatt i förvaltning hos RAÄ. Några saker är aviserade att arbetas mer med  – som att kunna leverera metadata om ljud och rörlig bild –  men det finns en hel del andra saker att ta tag i.

Hjälp oss innehållsleverantörer att inför mötet identifiera vad som bör utvecklas och förändras i K-samsök och dess bakomliggande protokoll. Diskussionen hålls på Mötesplats museer.

Leave a Reply

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: