Favoritbilder publicerade

Posted on dec 20, 2015 in Blog, Photography | No Comments

Mina äventyr med bildbanks-fotografi går lite si och så just nu. Jag blir inte direkt förmögen på min hobby och i år har jag nästan inte sålt något alls, trots att jag nu förutom på Getty Images, även sedan i somras finns på Flickr Marketplace. Det som gör mig glad trots detta är när någon använder mina bilder icke-kommersiellt på ett bra och snyggt sätt. Jag licensierar alla mina bilder på Flickr (utom de som säljs kommersiellt) med Creative Commons-licenser som tillåter icke-kommersiell användning.

Två av mina absoluta favoritbilder används på ett mycket snygg sätt i ”Kunskapsunderlag för pedagoger om barn och elever med medfödda skador av alkohol” av Jenny Rangmar från Göteborgs universitet:

Djurgården, November 26, 2013

Spring in Stockholm, 2014

På en webbsida för ett inte så avlägset ämnesområde, prematurbörd, så används en klar favoritbild från sommaren 2014 som startbild för en internationell medicinsk kongress, espbc.eu:

Tjurpannans nature reserve

En annan favoritbild från 2013 används i en rapport som presenterar Leaderprojektet Borrby Bio i en bok:

Borrby Bio

Förutom att jag blir en aning stolt att de valt just mina bilder, så måste jag framhäva bakomliggande korrekta och trevliga förfrågningar. Det är då ett rent nöje att ställa upp med bilder. Sharing is caring!

Leave a Reply

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: