På årets sista dag…

Posted on dec 31, 2010 in Photography | One Comment

…tar jag de första bilderna på vad jag tror och hoppas ska bli 2011-års fotoprojekt. Jag hade tänkt att ta bilder i industriområdet Boländerna i Uppsala under ett år. Området är vackert på sitt sätt och jag är övertygad om att ganska få ägnar platsen så mycket intresse annat än för att jobba i eller shoppa i. Blir det bra och ork eller lust finns kanske det blir en fotobok till nästa nyår. Jag tror att jag behöver ett projekt för att hålla ångan uppe.

De två första bilderna är från Bolandsgatan – baksidan på den alldeles utmärkta Martina delikatesser – där familjen brukar handla sin italienska baskost som pasta, parmesanost och oliver. I bakgrunden syns Uppsalas kraft- och värmeverk, ett motiv som lär återkomma på bilderna…

Ulf Bodin 2010

Ulf Bodin 2010

1 Comment

  1. Tweets that mention Önskar alla ett gott nytt år och avslutar 2010 med ett par bilder - -- Topsy.com
    1 januari, 2011

    […] This post was mentioned on Twitter by Ulf Bodin. Ulf Bodin said: Önskar alla ett gott nytt år och avslutar 2010 med ett par bilder – http://ulfbodin.se/index.php/archives/336 […]

    Reply

Leave a Reply

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: