Cykelexpedition 1981, Brömsebro-Tingsryd (6)

Posted on apr 28, 2012 in Dagbok | No Comments

81-06-26. Soligt 23-25+

Cyklade mot Karlskrona.
I Karlskrona snurrade jag ett par timmar och tillslut skulle jag fortsätta mot Ronneby men!
Det fanns ingen väg dit, jag frågade i ett antal mackar men ingen visste hur en cyklist skulle ta sig söderut utan att köra på motortrafikleden.
Till slut orkade jag inte vänta längre utan cyklade på motortrafikleden tills jag var ute på vägen E66 mot Ronneby.
Ronneby var ingenting speciellt så jag ringde hem och berättade att jag vände norrut mot det ljuva hemmet.
Hittade efter Tingsryd en superb tältgräsplätt inne i skogen där jag slog läger.

 


  • Här och nu under semestern är tristessen ett faktum. Det är inte längre fråga om en cykelsemester utan en sorts idrottsprestation. Jag längtade dessutom hem och kroppen börjar känna av långa dagar på cykeln. Jag minns hur skönt det var när jag bestämde mig för att åka hem och skapade en moralisk milstolpe genom att ringa hem och meddela detta. Nu kunde jag inte göra annat än att fara norrut för det hade jag lovat mamma.
  • Nästa dag >

 

Leave a Reply

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: